NAPOVEDNIK

16. 1. 2020

Vulvathrone, Carnifliate

Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
Organizator: Škuc Ksb

Škuc KSB predstavlja:

Ker sem pozabil napisat promo tekst (oz. se mi ga ni dal), sem vzel uradni promo tekst banda in ga, brez spoštovanja do umetniško spisanega teksta, večkrat spustil skozi google translate in ga spodaj nalimal v upanju, da bo komu ta skrajno nekreativna rešitev smešna.

Hec. Gre za koncert, kjer bojo igral metalski bandi. Pri takšnih zadevah nima kreativnost kaj iskati.

Vulvathrone – brutal death/grind

https://www.facebook.com/vulvathrone/
https://vulvathrone.bandcamp.com
https://vulvathrone.bandcamp.com/album/whoreification-2 (stream nove plate)


Hermanov mračen in skrivnosten um preplavi žalost, moč demonov in želja po izražanju, mučenju, ogabnih tračevih o urbanih novicah o času in mestu. V iskanju slabe kože v njihovih dušah gori globoka žalost. Zaradi širokega pomanjkanja pisanja v tekstu konflikta je lahko kasneje tudi zmeda, delo na tem primeru, kot je zgoraj, slabo. Vedno znova se vrneta v mesto, vendar eden od vrhov pite za trenutek pogleda na dno sistema in se zatakne. Močno premoženje Ualuthruuna v New Yorku, veliko skorumpiranih prenosov upanja, prevar, poguma in na koncu z zadnjo različico "uyurykysn" in "sanjske želje" ohranite svoj čas.

P. S. Tokrat bo Tegla bobnal za Vulvathrone, kar pomeni vsaj ena ura brez #teacher #ilovemyjob postov. Bog je velik.

Carnifliate – deathgrind

https://www.facebook.com/Carnifliate/
https://carnifliate.bandcamp.com


Slovenski aktualni člani skupine so grški Kastnik na bobnih, Zygga na kitari, Tylan Kirby na vokalu in Metz Vogler na basu. બે Skupina, ustanovljena leta 2014, je bila ustanovljena leta 2014 in istega leta je bil koncert v Valenzu. Sprva so se pojavili bendi, kot so Itu Buttery, Decapited in Lamb of God, kmalu pa so začeli proizvajati izvirne pesmi. Nastali so prvi komadi SlaughterList, Blood on Tomb Mabstone in God Coke. Slovenija in sosednje države so prinesle veliko število programov. Nastopal je tudi na festivalih, kot so Keltenback Open Air, Live After the Death, Veratolom, Breca Fest, Kunigunda in oder delil z velikimi zasedbami, kot so Benefid, Guttlex, Wonder Discipline, Acranius, AnalEpsy, Notifier. SlaughterList je bil prvič izdan 7. marca, leto kasneje pa je skupina potovala na Madžarsko, Romunijo in Bolgarijo, da bi promovirala album. Marca 2018 je z drugo ekipo s smrtjo potoval v Romunijo in na Hrvaško z drugo smrtno turnejo. Nastopil je na festivalu rian Strien Kahn Lutenbach avgusta Gust 2019 in 23. oktobra izdal svoj drugi album Despicable Me.

Koncertni cikel sofinancirata Mestna občina Ljubljana - Oddelek za kulturo in Ministrstvo za kulturo.

Kontakt: space.coitus@gmail.com

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
6. 7. 2020
ODPOVEDANO! Faith No More
Ippodromo Snai, Milano, Italija
10. 7. 2020
Bednja, The Canyon Observer, Guattari
MC Pekarna, Maribor
10. 7. 2020
ODPOVEDANO! 23. festival drugačne glasbe Trnje
Trnje pri Pivki
11. 7. 2020
Srd, Britof
Letni vrt Gala hale, Metelkova, Ljubljana
16. 7. 2020
Kiss
Papp László Sportaréna, Budimpešta, Madžarska
17. 7. 2020
ODPOVEDANO! Dynamo Metalfest 2020
Eindhoven, Nizozemska