Na današnji dan
2015
Kanadski death metalci Tales of the Tomb debitirajo z EP-jem Volume One: Morpras
NAGRADNE IGRE
Traja do: 4. 4. 2021
PARTNERJI
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NAPOVEDNIK

11. 1. 2022

Taake, Kampfar, Necrowretch

Orto Bar, Ljubljana
Organizator: Dirty Skunks

PRESTAVLJENO / POSTPONED !!
Žal sporočamo, da je zaradi Corona Virus izbruha turneja prestavljena na 11. Januar 2022. Vsi, ki ste si že priskrbeli vstopnice, vam sporočamo, da bodo veljavne za januarski datum. Vsi, ki želite vračilo denarja, to storite najkasneje do konec marca na naslovu kjer ste si priskrbeli vstopnice. Naprošamo vas, da vstopnice zadržite za kasnejši datum, ker nas nastala situacija s Corona virusom finančno stane veliko in bi z vračilom denarja še dodatno otežili naše delovanje. Ostanite zdravi in se vidimo takoj, ko bo to mogoče. Hvala za razumevanje!
 
Ko se združita dve black metal sili kot sta Taake in Kampfar, vemo da bo to koncert in pol!
12. januarja se bo večina ljudi verjetno veselila koncu za zdaj precej mrzle zime, medtem ko bo marsikdo hotel, da bi zima trajala in trajala. Po svoje tudi bo - vsaj na odru ljubljanskega Orto Bara, kamor prihaja zanimiva in ubitačno dobra skorajda v celoti norveška black metal kombinacija.
Ki jo vodi Hoest s svojo zasedbo Taake, ki je slovenskemu življu ni treba predstavljati. Če pa ste preveč časa preživeli v cerkvi, potem verjetno ne veste, da so Taake daleč od klasičnega black metala. Dejansko so pravi black metalski brezkompromisni rock n roll - in v določenih komadih predrzno in dobro uporabijo celo banjo. Ali pa preprosto provocirajo vse občutljive duše. Imajo kar nekaj albumov, več ali manj so vsi res dobri, v živo pa se zasedba vedno izkaže.
Z njimi bodo tudi eni in edini Kampfar, legendarni norveški black metalci, ki veljajo za ene najbolj znanih - igrajo namreč res dolgo, njihov miks folka in blacka pa je neverjeten, še posebej pa so (čeprav minimalistično) teatralni v živo, kar so dokazali decembra na festivalu Winter Days Of Metal in kjer smo po koncu njihovega eno uro dolgega nastopa lahko samo strmeli in si želeli še.
Koncert bodo odprli francoski Necrowretch, ki pičijo kvaliteten death/black miks.
SORODNE VSEBINE:
ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
2. 12. 2021
Igorrr, Otto Von Schirach, Drumcorps
Kino Šiška, Ljubljana
19. 12. 2021
Nightwish
Stadthalle, Dunaj, Avstrija
11. 1. 2022
Taake, Kampfar, Necrowretch
Orto Bar, Ljubljana
19. 1. 2022
The Black Dahlia Murder, Rings of Saturn, Viscera
Kino Šiška, Ljubljana
2. 2. 2022
Ozzy Osbourne, Judas Priest
Sportarena, Budimpešta, Madžarska
8. 2. 2022
Ozzy Osbourne, Judas Priest
Unipol Arena, Bologna, Italija